Det blev ingen blogg, det blir en utställning

2014 var jag 39 år och fick boken Eisfeldten surrealistisk familj i min hand och helt plötsligt och utan förvarning började bitarna att falla på plats. Under den korta period på 80-talet då min mor hade haft kontakt med sina riktiga föräldrar framkom det att vi härstammar från en Cirkus-släkt. Men vi fick inte så mycket mer information än så just då. 

I och med boken Eisfeldten surrealistisk familj började historien att nystas upp och det blev klart för mig att jag härstammar från Resandefolket.  Vi var lindansare, akrobater, och artister och turnerade med cirkusar runt om i hela Europa. 

– utdrag från utställningen

Mitt namn är Robin Tinglöf och jag har någonting viktigt att berätta för dig. En väldigt speciell historia som jag är en del av men som också påverkar tusentals människor i hela Sverige. Jag trodde, 2014, att min berättelse skulle bli en blogg, istället blir det en utställning som jag kommer att sätta upp hösten 2022 på Centrum för idrott och kultur i Knivsta. Med bl.a. specialskriven musik, ljudlandskap och oljemålningar kommer jag gestalta en del av vår svenska historia som tyvärr gått många förbi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.