Vill du stötta mig?

De assimilerade är en utställning om att hitta sina rötter i en mörk del av svensk nutidshistoria. En historia om rasism, förföljelse och hat. En historia om att utplåna en svensk minoritet – Resandefolket.

I nuläget håller jag på att färdigställa allt material, musik och konst som ska vara med på utställningen men det finns dock vissa omkostnader som jag skulle behöva få hjälp med. Det gäller bl.a. trycksaker, annonsering, samt kostnader (arvoden) till föreläsare. För Din kännedom har jag hittills blivit nekad de kulturbidrag och stipendium som jag har sökt.

Håller du med mig om att historien är viktig att berätta och skulle du vilja sponsra mig så kan du göra det på något av följande sätt:

Swish: 123 135 61 04 (Märk insättningen ”Gåva De assimilerade”)

PayPal: robin.tinglof@gmail.com

Köp min mors självbiografiska bok Tattarungen och hemligheten. Den går att beställa via t.ex. Semnos eller flertalet andra nätbokhandlare. https://www.semnos.com/bocker/tell-it…

Tusen tack för ditt stöd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.