Resandefolket – musiken och sångerna

I den här spellistan på Spotify har jag samlat lite musik och sånger som är skrivna av musiker och artister som på ett eller sätt tillhör Resandefolket. Min egen komposition Uppland är också med eftersom mina ättlingar, på min mors sida, bosatte sig i Uppland en gång i tiden.

Listan kommer att uppdateras med mer musik allteftersom och har du några musiktips så skriv gärna en rad till mig. //Robin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.